voor de wind (1)

ideeontwikkeling

Stichting Innovatief Zijpe (SIZ) heeft het initiatief genomen om met ECN windenergie, Leader+, Stichting Kunst en Cultuur Zijpe en Created in Noord-Holland een wedstrijd uit te schrijven voor een kunstwerk dat energie opwerkt op basis van wind. Bedoeling is dat bewoners en bezoekers van de gemeente Zijpe de altijd aanwezige wind op een bijzondere wijze kunnen beleven.

Samen met 9 andere kunstenaars ben ik geselecteerd om een voorstel te doen. Hiernaast is aan de hand van mijn schetsboek een selectie van mijn ideeontwikkeling te zien, die resulteert in mijn concept voor ‘de duinhopper’.

Uiteindelijk ben ik samen met Carmela Bogman en Eibert Draisma geselecteerd om ieder onze voorstellen verder te ontwikkelen en te realiseren.

terug naar overzicht / back to