kleinoden (2)

3D schetsen

Kleinoden zijn verhalen, gedichten, mythen en ideeën die in beelden zijn vertaald binnen de context van een doosje. Het ontdekken van binnen- en buitenkant is een interactief proces, waarbij de zintuiglijke perceptie van de beschouwer op speelse wijze wordt beïnvloed.

U kunt ook een persoonlijk kleinood bestellen. Het kleinood wordt dan speciaal voor u gemaakt, naar aanleiding van het verhaal of idee dat u wenst. Een kleinood kan ook op een persoon worden toegesneden, zoals dat bijvoorbeeld gebeurd is in het project den helder spreekt boekdelen. (prijs in overleg)


argus en io

Io is door Juno in een koe veranderd, opdat Jupiter haar niet wederom verleidt. Argus met zijn 100 ogen (waarvan er altijd 50 open zijn) bewaakt haar. Jupiter zendt Mercurius die Argus in slaap fluit om hem het hoofd af te slaan. Blaas in het doosje en een veertje komt tevoorschijn, misschien is hij nog wakker te kietelen.

€ 350,-inhoud
(links)

Zelfportret gemaakt op het moment dat er veel meer van je over is dan een lege huls.

€ 280,-het grindpad
(rechts)

Jeugdherinnering van een vrouw: In de tijd dat ze tanden wisselde rende ze over het grindpad naast het huis om haar tand te laten zien die er uit was gekomen en trapte toen in een spijker.

€ 350,-
architectonisch model #5: ‘het raam

Door het model tegen het licht te houden indiceren voor- en achterzijde een interieure ruimte.

€ 350,-

terug naar overzicht / back to