kevertje rijden

Kevertje rijden is een bijzondere en leuke activiteit tijdens een wijkfeest, een manifestatie of een bedrijfsfeest. Het is zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen. De activiteit vindt plaats onder begeleiding van 2 medewerkers.

De activiteit kan verschillende vormen aannemen. 

De foto’s hiernaast tonen een parcours dat de keverrijders individueel of samen afleggen en waarmee de deelnemers een prijs kunnen winnen. Kinderen doen hier vol enthousiasme aan mee en doen hun best om elkaars tijd verbeteren. 

Een meer kunstzinnige en esthetische invulling van het rijden in de kevers ontstaat door het maken van een choreografie op muziek. In teams van 4 (ieder in een kever) begeleidt choreograaf Erik van Duijvenbode de keverrijders bij het uitvoeren van een keverdans.

De kevers zijn ook geschikt om interactie te bevorderen. Individuele keverrijders kunnen opdrachten krijgen die zij in samenwerking met de omstanders uitvoeren. Daarnaast leent de intimiteit binnen de kever, samen met het speels karakter van de kever zich goed voor een kennismakingsspel. 

De kosten hangen af van de wensen en de situatie en worden in overleg bepaald. Om een richtlijn te geven: Het hiernaast afgebeelde parcours inclusief prijsjes, kost € 800,- (excl. BTW).

terug naar overzicht / back to